Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

TelemarksVeka 19.-25. juni

En uke med varierte og spennende aktiviteter i hele Telemark, hvor flere av arrangementene blir sendt på TV2. Les mer om Sankthansfeiringen i Bø Sommarland, Sommarlandsprinten i Bø sentrum og Kanalrennet i Lunde.

TelemarksVeka - en uke med varierte og spennende aktiviteter i hele Telemark. TelemarksVeka blir sendt på TV2 via flere programkonsepter, en hel uke fra 19. til 25. juni.

I perioden 19. - 23. juni besøker TV2 et nytt sted i Telemark hver dag. Fredag 23. juni blir det direktesendt Sankthansfeiring i Bø Sommarland med mye Telemarksinnhold, kjendiser og underholdning.

Lørdag 24. juni arrangeres Sommarlandsprinten i Bø sentrum med hele norgeseliten i langrenn på plass. Uken avsluttes med sendinger fra Kanalrennet i Lunde med skieliten på startstreken. Alle produksjoner går i prime time på TV2s hovedkanal.

TelemarksVeka skal på sikt bli en uke full av ulike arrangementer. Vi oppfordrer alle som planlegger et arrangement, som kan skape spenning og glede blant Telemarkinger og tilreisende, til å legge det til uke 25. Da er du samtidig med i konkurransen om å vinne en starthjelp på kr. 10 000. 

Meld inn ditt arrangement her

Fredag 23. juni kl. 19.00. Dørene åpner kl. 17.00.

Lørdag 24. juni kl. 18.00. 

Søndag 25. juni kl. 12.30. Start/mål i Lunde sentrum.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.